Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Γράμμα από την Μαλαισία

Posted: 10 Nov 2012 12:53 PM PST

Πανέμορφη η Malaysia. Ραντεβού σε 1 χρόνο!
Πριν από έναν χρόνο, το να πάμε σε ένα ταξίδι στην Μαλαισία φαινόταν άπιαστο όνειρο. 

Τώρα είναι πραγματικότητα! Και περνάμε υπέροχα με την φροντίδα της DXN.

Ο σκοπός που εγώ και η Νάνσυ ξεκινήσαμε την DXN ήταν από την αρχή η επιθυμία μας να βοηθήσουμε άλλους. Εφόσον, αυτή τη στιγμή αυτό το ταξίδι αποτελεί για εμάς και τους συνεργάτες μας που είναι μαζί μας, πηγή χαράς, σκοπός μας είναι να δείξουμε πώς μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί μας του χρόνου! 

Πρώτα από όλα, η υγεία. Η έρευνά μας μας οδήγησε στο γανόδερμα. Από τότε έχουμε κυριολεκτικά εκατοντάδες περιπτώσεις βοήθειας με το γανόδερμα. 

Μια ερώτηση: αν εσείς βλέπατε καλό από ένα τόσο οικονομικό βότανο, δεν θα το λέγατε και σε άλλους; Δεν θα θέλατε να βοηθήσετε;  Εμείς αυτό κάναμε! Το αποτέλεσμα είναι ότι έρχεται νέος κόσμος συνεχώς! Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε χρήματα για εσάς, αλλά μπορούμε να σας δείξουμε τι κάνουμε.... Ξεκινήσαμε με έναν υπέροχο υγιεινό καφέ. 

Το κάναμε αυτό φέρνοντας μοναδικά χαμηλές τιμές για τα δεδομένα του δικτυακού, σεβόμενοι την κατάσταση που βρέθηκαν πολλοί μέσα στην κρίση. 
Αυτά τα αποτελέσματα μας κάνουν να βλέπουμε την DXN επιχείρηση με μεράκι και όχι μόνο τις απολαβές, όπως τα χρήματα και τα ταξίδια. Το πλάνο της DXN είναι το ίδιο για όλους, και αποδίδει σε όσους με συνέπεια χτίζουν το μέλλον τους σε αυτό. 

Η DXN δεν είναι δουλειά, είναι επένδυση. Όποιος επενδύσει, θα κερδίσει. Ελάτε στον δικό μας κόσμο. Είναι πολύ διαφορετικός από την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας. 

Δεχτείτε την πρόσκληση με το να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ στα δεξιά. 

Παύλος και Νάνσυ Χατζηγιάννη