Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Coffee DXN

ευεργετικές ιδιότητες του Ganoderma Coffee DXN


Είναι γνωστό ότι η φύση μας χαρίζει εξαιρετικές υπερτροφές και προσαρμογόνα βότανα που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στην διατήρηση της υγείας μας. Ανάμεσα στις κορυφαίες υπερτροφές στο κόσμο περιλαμβάνονται και τα θεραπευτικά μανιτάρια ganoderma, cordyceps,(με το πρώτο να αποκαλείται ο βασιλειάς των βοτάνων αφού θεωρείται το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο στο πλανήτη), η σπιρουλίνα, το τροπικό φρούτο Νόνι και άλλα.
Στις χώρες της Άπω Ανατολής δίνουν προτεραιότητα στη χρήση τέτοιων βοτάνων τόσο για διατήρηση της υγείας μας, όσο και στην αποκατάστασή της σε περίπτωση που παρουσιάζει προβλήματα και διαταραχές. Μια κατηγορία υπερτροφών είναι τα θεραπευτικά μανιτάρια, ganoderma, cordyceps, το τροπικό φρούτο Νόνι και άλλα.
Ο υγιεινός καφές και το πράσινο τσάϊ της DXN με εκχύλισμα γανοδέρματος γίνεται πολύτιμος σύμμαχος για την διατήρηση της υγείας μας. Μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας μας και σε περιπτώσεις σοβαρών διαταραχών.
Ανεξάρτητα Ιατρικά Ερευνητικά Κέντρα έχουν καταδείξει την ευεργετική επίδραση αυτών των υπερτροφών στην υγεία μας. Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει κάνει έρευνες και δημοσιεύσεις στο Νόνι.
Το ερευνητικό Κέντρο του Ινστιτούτου Βιολογίας του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου ολοκλήρωσε έρευνες στο γανόδερμα και γενικά συνεχίζει τις έρευνες του στα θεραπευτικά μανιτάρια. Στο Ερευνητικό κέντρο Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου έγιναν έρευνες στο γανόδερμα και cordyceps επιβεβαιώνοντας αυτά που στην ‘Απω Ανατολή ξέρουν από πριν 2000 χρόνια.
Η DXN είναι φαρμακευτική και ερευνήτρια Εταιρεία. Άρχισε εδώ και 20 χρόνια την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, αφού προηγουμένως για δέκα χρόνια έκανε έρευνες και απέδειξε επιστημονικά την ευεργετική επίδραση αυτών των υπερτροφών στη υγεία μας.

Lingzhi Black Coffee

Η μοναδική φόρμουλα του DXN Lingzhi Black Coffee 2 in 1, περιέχει την καλύτερη ποιότητα στιγμιαίου καφέ και εκχύλισμα από Γανόδερμα. Ο DXN Lingzhi Black Coffee δεν περιέχει ζάχαρη και είναι κατάλληλος για όσους επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσληψη ζάχαρης.
Linghzi Coffee 3 σε 1
Ο DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 είναι ειδικά αναμειγμένος με κόκκους καφέ κορυφαίας ποιότητας και 100% αγνό Γανόδερμα, χωρίς τεχνητές χρωστικές, αρώματα και συντηρητικά. Είναι πολύ αναζωογονητικός και υγιεινός.





Zhi Mocha
Ο DXN Zhi Mocha είναι μια ποικιλία καφέ εμπλουτισμένου με Γανόδερμα ειδικά για τους λάτρεις του καφέ που αγαπούν και τη σοκολάτα. Ο πλούσιος και αρωματικός Zhi Mocha δημιουργείται από χαρμάνι επιλεγμένων κόκκων καφέ, εκχύλισμα από Γανόδερμα και σκόνη κακάο. Τώρα οι γευσιγνώστες του καφέ μπορούν να γευτούν και να απολαύσουν τη διαφορά του μοναδικού Zhi Mocha με την άψογα ισορροπημένη γεύση.





Maca Vita Café
The highly successful Vita Café has returned! After a little change according to the demand of the european market it contains instant coffeepowder, ginseng (Panax ginseng) powder, Maca (Lepidium meyenii) powder and Ganoderam extract. The pleasure value is increased by sugar and vegetable coffee cream powder.

DXN Cream Coffee

O DXN Cream Coffee φτιάχνεται από στιγμιαίο καφέ της κορυφαίας ποιότητας και εκχύλισμα από Γανόδερμα. Δεν περιέχει ζάχαρη, όμως περιέχει κρέμα χωρίς λιπαρά. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα του κρεμώδους, απαλού καφέ 3 σε 1 αλλά χωρίς τη ζάχαρη ικανοποιεί τις γευστικές και διαιτητικές απαιτήσεις πολλών χιλιάδων μελών μας.





Maca EuCafé
The highly successful EuCafé has returned! This delicious coffee mixture contains vegetable cream, sugar, instant coffeepowder and Maca (Lepidium meyenii) powder, according to the demand of the european market.





Cocozhi
Το DXN Cocozhi είναι μία ειδική σύνθεση με το καλύτερο κακάο και εκχύλισμα Γανοδέρματος (Ling Zhi). Απλά βάζετε τη σκόνη σε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό και απολαμβάνετε την σοκολάτα σας! Αυτή η απολαυστική συνήθεια, σε συνδυασμό με το ευεργετικό γανόδερμα μπορεί να αλλάξει την δική σας υγεία και της οικογένειάς σας ! Η ζεστή σοκολάτα δεν είναι πια μία ένοχη συνήθεια, αλλά ένα δώρο ευεξίας στον εαυτό σας.

Nutrizhi

Το DXN NutriZhi είναι ένα θρεπτικό ρόφημα με σόγια και βύνη, ειδικά παρασκευασμένο από κόκκους σόγιας ανώτατης ποιότητας, βύνη και εκχύλισμα από μυκήλιο Ganoderrma. To NutriZhi είναι ενισχυμένο με Λεκιθίνη, Ωμέγα 3, Ωμέγα 6 και επιπλέον Ασβέστιο, Σίδηρο και Βιταμίνες Α, C και E.
Τσάι Reishi Gano
Το DXN Reishi Gano Tea δεν είναι απλά ένα τσάι. Αναμειγμένο με υψηλής ποιότητας σκόνη Reishi Gano, βελτιώνει την υγεία σας καθώς το πίνετε τακτικά. Το DXN Reishi Gano Tea, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και αρώματα, αναζωογονεί το μυαλό και το πνεύμα σας, βοηθά την πεπτική λειτουργία και συμβάλλει στη διατήρηση της νεανικής σας εμφάνισης!