Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Οφέλη της σπιρουλίνας




1. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα να καταστρέψει εισβάλλει οργανισμών της νόσου και καρκινογόνες ουσίες. 

2. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα με αντι-όγκου, αντι-ιικό και ιντερφερόνη φαινόμενα πρόκλησης της. 

3. Βοηθά να απολυμάνετε το έντερο από την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και την προώθηση της ανάπτυξης των φιλικών βακτηρίων. 

4. Προωθεί την επισκευή των ιστών σε πληγές και εγκαύματα και έχει αντι-μολυσματικές ιδιότητες. 

5. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και βοηθά να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. 

6. Εργάζεται ως αντιφλεγμονώδες, βοηθώντας στη μείωση της φλεγμονής χαρακτηριστικό της αρθρίτιδας. 

7. Παρέχει ανώτερη διατροφική υποστήριξη ως ένα από ολόκληρα τα τρόφιμα της φύσης για όποιον έχει αποδυναμωθεί από την κατάχρηση της νόσου, το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. 

8. Βοηθά στην εξισορρόπηση του RNA / DNA (νουκλεϊκά οξέα) 

9. Συγκρατήσεις την όρεξη και βοηθά στην τόνωση του μεταβολισμού. 

10. Λειτουργεί σαν ένα αντιοξειδωτικό στην αποτοξίνωση του σώματος των ρύπων. 

11 Καθαρισμός:  Η σπιρουλίνα  προωθεί τις διαδικασίες φυσικού καθαρισμού του σώματος. Αισθάνεστε πιο υγιείς, πιο χαρούμενοι, και έχετε περισσότερη ενέργεια. 

12. Αποκατάσταση:  Η σπιρουλίνα  αντισταθμίζει τις ανεπάρκειες στη διατροφή και τονώνει το μεταβολισμό. Η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, ενώ ανακτάτε πολύ πιο γρήγορα μετά την άσκηση. 

13. Τόνωση: Η  σπιρουλίνα  ενισχύει την αντοχή και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού άμυνας. Αισθάνεστε πιο ισχυροί και είναι σε καλύτερη θέση να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της καθημερινής ζωής. 

Δίνει περισσότερη ενέργεια σε κάθε ζωντανό πλάσμα και λέγεται ότι είναι μια θεραπεία για τις αλλεργίες, προβλήματα όρασης, διαταραχές των υδατανθράκων, αναιμία και πολλούς άλλους όρους ασθενειών. 
superfood είναι μια κατάλληλη, δεδομένου ότι ο όρος έχει πέντε φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα, τρεις φορές περισσότερες πρωτεΐνες από το κρέας, ψάρι ή πουλερικά, 50 φορές περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι και δεν έχει χοληστερόλη. Επίσης περιέχει φυσικές ουσίες που δρουν ως πείνα καταπιεστική.